Dobrodošli v Rooms Sincere 1830


Rooms Sincere 1830 se nahaja v samem centru Ljubljane na Petkovškovem nabrežju. Bivanje nudimo v 6 različnih tipih moderno opremljenih sob z zasebno kopalnico, brezplačnim brezžičnim internetom in klimatsko napravo.

Glavna železniška in avtobusna postaja sta oddaljeni 900 m, trgovina pa je oddaljena le nekaj metrov stran preko reke Ljubljanice. Po kratkem 5 minutnem sprehodu, preko Zmajskega mostu, pa se že znajdete sredi glavnega Prešernovega trga v Ljubljani

Poleg osnovne ponudbe lahko uživate v kopici dodatnih storitev, kot so izposoja koles in avtomobila ter vodenih ogledih Ljubljane ali Slovenije. Z veseljem prisluhnemo vsem vašim željam in se potrudimo, da bo vaše bivanje v Ljubljani nepozabno. 

Lokacija


Rooms Sincere 1830 se nahajajo na Petkovškovem nabrežju 41 v Ljubljani. Recepcija se deli z H2O Hostlom na Petkovškovem nabrežju 47, kjer opravite prijavo.

Glavna železniška in avtobusna postaja se nahajata 900 m stran. Po potrebi lahko proti plačilu uredimo prevoz z letališča.

Pošljite povpraševanje


Izpolnite spodnji obrazec in preverite razpoložljivost posamezne sobe. Odgovor boste prejeli na vnešen e-naslov v najkrajšem možnem času.

 

Od: Do:

Nastanitev: Število gostov:

Ime: Priimek:

Država:

E-naslov

Parkirno mesto: Da Ne

politiko zasebnosti


KontaktSincere 1830 B&B
Petkovškovo nabrežje 41
1000 Ljubljana, Slovenija

Delovni čas recepcije: 8.00 - 23.00. Prihodi v času, ko je recepcija zaprta, zahtevajo vnaprejšnji dogovor. 

E-mail: info@sincere1830.com
Telefon: +386 51 665 544

 

Bed & Breakfast Sincere 1830 na Facebooku: